SAVETI I PREPORUKE

KOJI JE NAJSIGURNIJI NAČIN DA SAČUVATE NOVAC?

Sigurno skladištenje novca je ključno kako biste osigurali da vaša ušteđevina bude zaštićena od krađe, gubitka ili oštećenja.

KOJI JE NAJSIGURNIJI NAČIN DA SAČUVATE NOVAC?

Evo nekoliko najsigurnijih načina kako da skladištite novac i osigurate spokojstvo koji zaslužujete.

Bankovni račun

Jedan od najsigurnijih načina skladištenja novca je putem bankovnog računa. Većina banaka nudi različite vrste računa, uključujući štedne račune i tekuće račune, koji vam omogućavaju da sigurno čuvate svoj novac i pristupate mu kad god je potrebno.

Sef u banci

Za dodatnu sigurnost, razmislite o iznajmljivanju sefa u banci kako biste čuvali dragocenosti poput nakita, dokumenta ili novca koji ne planirate da skladištite kod kuće. Sefovi u banci su obično zaštićeni visokim sigurnosnim standardima i osiguravaju vašu privatnost.

Master team svojim bankarskim saradnicima i javnim preduzećima nudi širok spektar poizvoda među kojima su modularni trezori. Modularni trezori su sinonim za sigurnost vašeg novca. Mogu se montirati kao zasebna soba ili se povezati sa zidovima unutar banke. Ovi trezori su neprikosnoveni čuvari vašeg novca i pravi izbor, bilo da želite sigurnost svog novca kao fizičko lice, bilo da želite sigurnost novca svojih klijenata.

Kućni sef

Ako preferirate čuvanje novca kod kuće, investiranje u kućni sef je najbolja i najsigurnija opcija. Kućni sefovi dolaze u različitim veličinama i sigurnosnim karakteristikama, omogućavajući vam da čuvate novac, dokumente i dragocenosti na sigurnom mestu u vašem domu.

U ponudi Master team-a možete pronaći sefove različitih klasa i namena. Vatrootporni, protivprovalni, data sefovi, ugradni zidni sefovi, depozitni, hotelski i metalni, na raspolaganju vam je mnoštvo proizvoda među kojima ćete s lakoćom odabrati najpodesniji za vaše potrebe.

Sigurnosna kutija, ormar ili fiokar

Pored sefa, za namenu čuvanja novca ali i dokumenata od važnosti, razmotrite upotrebu sigurnosnih kutija, ormara ili fiokara. U ovim specijalnim kutijama koje poseduju izdržljivu sigurnosnu bravu, možete sačuvati svoj novac i dokumente u svom domu, bez bojazni od provale, vatre ili oštećenja.

Radi boljeg odabira čuvanja novca, Master team vam je na raspolaganju svakog radnog dana od 8-16 časova, na brojevima telefona:

+381 11 7130-614 | +381 11 7130-615
+381 11 6280-220 | +381 11 6280-221