Bankarski i javni sektor

U savremenom svetu finansija oprema za rad sa gotovim novcem je alfa i omega svih operacija unutar finansijskih institucija, jer osigurava da se transakcije obavljaju glatko, sigurno i efikasno.

Od jednostavnih brojača za novac do sofisticiranih depozitnih mašina, Master Team vam nudi opremu koja poslovanje vaše banke podiže na viši nivo.

U našem asortimanu otkrićete kompletan spektar rešenja za precizno brojanje, detaljno sortiranje, sigurno pohranjivanje, organizovano skladištenje i čuvanje gotovine i dragocenosti.

Zašto Master team bankarska oprema?

Veća efikasnost transakcija

Veća efikasnost transakcija

Oprema za upravljanje gotovinom znatno ubrzava obradu transakcija. Ona automatizuje rutinske zadatke, skraćuje vreme koje klijenti provode čekajući u redu i vreme koje zaposleni provode na ručnoj obradi. Ova efikasnost je ključna za banke kako bi mogle da obrade veliki broj transakcija svakodnevno, pružajući klijentima besprekorno bankarsko iskustvo. 

Sigurnost i zaštićenost od prevare

Sigurnost i zaštićenost od prevare

Jedna od najvažnijih briga u bankarstvu je sigurnost sredstava i ličnih informacija. Napredna bankarska oprema sadrži najnovije sigurnosne funkcije i više nivoa bezbednosti, čime se eliminiše mogućnost prevara i krađa, štiti imovina klijenata i čuva poverenje u finansijski sistem. 

Veća preciznost i pouzdanost

Veća preciznost i pouzdanost

Master Team oprema za banke osigurava visok nivo preciznosti u brojanju, sortiranju i obradi novca, čime se verovatnoća greške minimizira i tako čuva integritet finansijskih transakcija. 

Manji troškove i operativna efikasnost

Manji troškovi i veća operativna efikasnost

Automatizacija bankarskih procesa uz pomoć specijalizovane opreme smanjuje potrebu za manuelnim radom, čime se umanjuje rizik od ljudske greške. Takođe, ulaganjem u efikasnu bankarsku opremu, finansijske institucije mogu efikasnije preraspodeliti resurse, fokusirajući se na strateške, umesto na rutinske zadatke. 

Zadovoljan klijent i konkurentska prednost

Zadovoljan klijent i konkurentska prednost

Današnji klijenti očekuju brze, efikasne i sigurne usluge. Koristeći najnoviju opremu za rad sa novcem, bankama nikada nije bilo lakše da ispune visoka očekivanja. Na ovaj način poboljšava se sveukupno iskustvo koje postojeći klijenti imaju, ali privlače i novi klijenti koji su u neprestanoj potrazi za kvalitetnijom uslugom. 

Spremnost za budućnost

Spremnost za budućnost

Finansijski sektor se neprestano razvija zahvaljujući novim tehnologijama. Ulaganje u najnoviju opremu omogućava bankama da ostanu u samom vrhu inovacija, prilagode se novim trendovima i buduće izazove dočekaju spremne. Budite uvek korak ispred vaše konkurencije uz najsavremenije aparate i mašine za rad sa novcem. 

Master team asortiman opreme za banke

Posvećeni smo tome da vam pružimo najnoviju tehnologiju koja će unaprediti način na koji upravljate novcem unutar vaše banke. Zato u ponudi imamo sve kategorije proizvoda za rukovođenje gotovinom, a posebno izdvajamo:

Modularne trezore

Modularne trezore

Naši modularni trezori predstavljaju vrhunac inovacija u oblasti sigurnosti.

Wertheim montažni trezori obuhvataju više nivoa bezbednosti i mogu se povezati sa postojećim zidovima ili montirati kao zasebna soba. 

Velike sortere gotovog novca

Efikasnost je ključna u obradi velikih količina novca. Naši veliki sorteri gotovog novca su ne samo efikasni, već i izuzetno precizni, čime se smanjuje rizik od grešaka pri brojanju.

Brža obrada, manje vremena provedenog na manualnim zadacima, znači više vremena koje možete da posvetite vašim klijentima. 

Mašine za pakovanje novca

Mašine za pakovanje novca

Za banke koje traže optimalnu organizaciju i sigurnost pri transportu novca, naše mašine za pakovanje papirnog i kovanog novca predstavljaju idealno rešenje.

Ove mašine automatski pakuju novac u zaštićene pakete, spremne za siguran transport ili skladištenje. 

Depozitne mašine

Depozitne mašine omogućavaju klijentima banaka da lako i sigurno deponuju gotovinu bilo kad, kao u slučaju uplata na račun za predaju pazara.

Smanjenje redova u bankama, optimizacija radnog vremena vašeg osoblja i povećanje zadovoljstva klijenata samo su neke od prednosti koje naše depozitne mašine donose. 

Implementacija ovog sistema obuhvata hardversko rešenje (uređaj) i softversko rešenje (mašinska i monitoring aplikacija) koje u potpunosti nudi Master team, uključujući i usluge održavanja i razvoja.

Za informacije o našim proizvodima i dalju analizu potreba i rešenja, možete nas kontaktirati putem sledećeg link-a.

Kvalitet Master team bankarske opreme prepoznali su naši klijenti:

Addiko Banka
AIK Banka
Alta Banka
API Banka
Intesa Banka
Postanska Banka stedionica
Credit Agricole Banka
Direktna Banka
Erste Banka
Euro Banka
Halk Banka
Komercijalna Banka
Mira Banka
Mobi Banka
Mts Banka
Nlb Banka
Opportunity Banka
Otp Banka
ProCredit Banka
Reiffaeisen Banka
Sberbank
UniCredit Banka

Ministarstva:

Ministarstvo pravde Srbije
Ministarstvo finansija Srbije
Ministarstvo unutrasnjih poslova Srbije

Javna preduzeća:

JP EPS
Posta Srbije
JP Putevi Srbije
JP Srbija Gas
Beogradski vodovod i kanalizacija

Kako možemo da vam pomognemo?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili vam je potreban savet, Master team vam je na raspolaganju. Za vas pronalazimo najbolja rešenja koja dugogodišnjim zalaganjem implementiramo na zadovoljstvo naših cenjenih, mnogobrojnih kupaca.

PITAJTE NAS