Naši kupci

Proizvodi za fizička lica

Proizvodi za fizička lica

Kućni sefovi i druga sigurnosna rešenja za vaš dom

Za najvišu sigurnost vaših dragocenosti u kući, stanu, vikendici ili kancelariji, nudimo vam vrhunske sefove i pomažemo vam pri odabiru. Sačuvajte novac, hartije od vrednosti, nakit ili oružje, baš sve što želite u udobnosti svog doma. Podelite sa nama svoje potrebe i naš tim vam je na raspolaganju za svu podršku za brz odabir odgovarajućeg sefa.

Maloprodaje

Maloprodaje

Samouslužne kase, brojači novca i backoffice rešenja za sve segmente maloprodajnog sektora

Veliki trgovinski lanci, benzinske stanice, apoteke, maloprodajne i veleprodajne kompanije već dugi niz godina svoje poverenje poklanjaju Master team-u. U našoj ponudi čekaju vas brojači, detektori, sigurnosne kese i plombe, kao i vrhunska kancelarijska oprema za uspešno razvijanje vašeg daljeg poslovanja.

Platne usluge i obrada novca

Platne usluge i obrada novca

Savremena oprema za rad menjačnica i drugih platnih institucija

Menjačnice i mnogobrojne platne institucije prepoznaju kvalitet Master team opreme koja garantuje operativnu efikasnost, sigurnost i vrhunsko korisničko iskustvo. Unapredite svoje poslovanje najsavremenijim brojačima novca, detektorima falsifikovanog novca poslednje generacije, sefovima i sigurnosnim kesama koje sprečavaju svaki neautorizovani pristup.

Uslužni sektor

Uslužni sektor

Vrhunska oprema za poslovanje za mnogobrojne delatnosti

Naši cenjeni klijenti: CIT kompanije, kurirske službe, kladionice, advokatske komore i beležnici, bolnice, crkve i verske zajednice, uslužne kompanije, hoteli i ugostiteljski objekti, znaju da Master team poseduje najbolju opremu za poslovanje. Na raspolaganju su vam poizvodi najvišeg kvaliteta kako biste na pravi način odgovorili na sve tržišne izazove.

Bankarski i javni sektor

Bankarski i javni sektor

Brojači novca i depozitne mašine poslednje generacije, za poslovanje vaše banke

Nudimo vam vrhunske modularne trezore, velike sortere gotovog novca kako biste izbegli sve greške pri brojanju, mašine za pakovanje novca za vrhunsku organizaciju i sigurnost, kao i depozitne mašine za deponovanje gotovine od pazara ili bilo koje uplate. Za veću preciznost i operativnu efikasnost, Master team vam je na raspolaganju.