Uslužni sektor

Oprema za poslovanje gotovinom novcem neophodna je za mnoge delatnosti unutar uslužnog sektora usled potrebe za efikasnim, sigurnim i preciznim upravljanjem finansijskim transakcijama.

Ovo su samo neke od uslužnih delatnosti koje su unapredile svoje poslovanje proizvodima iz Master Team asortimana.

Ko su naši klijenti?

CIT kompanije (Cash-in-transit)

CIT kompanije specijalizovane su za transport i obradu gotovine i drugih vrednosnih predmeta. Sefovi, brojači i detektori lažnih novčanica, ali i veliki sorteri novca i modularni trezori, neophodni su za ovu vrstu delatnosti. Oni omogućava efikasnu, sigurnu obradu i transport gotovog novca, smanjenje rizika od krađe i gubitaka, kao i optimizaciju logističkih i operativnih procesa.  

Kurirske službe i firme za dostavu

Kurirske službe i dostavljači često prihvataju plaćanja u gotovini pri isporuci. Oprema poput prenosnih detektora falsifikovanih novčanica može pomoći u brzoj i sigurnoj verifikaciji plaćanja na terenu, smanjujući rizik od prihvatanja lažnih banknote, dok će u centralama ovih firmi od velike pomoći biti i druga oprema poput brojača, novca ili različitih sigurnosnih proizvoda.  

Kladionice

Usled kontinuiranog protoka gotovine kladionice imaju potrebu za korišćenjem naprednih brojača i detektora lažnih novčanica neophodnih za brzu i preciznu obradu velike količine gotovine, kao i sigurnosnih proizvoda za bezbedno čuvanje novca.  

Advokati i javni beležnici

Iako možda ne barataju velikom količinom gotovine kao neke druge delatnosti, advokati i javni beležnici mogu imati koristi od manjih sefova za čuvanje gotovine i drugih vrednosnih predmeta koje prihvataju od klijenata kao plaćanje ili kao deo pravnih transakcija.  

Uslužne kompanije i zanatske radnje

Zanatske radnje i firme koje se bave pružanjem usluga klijentima i dalje blagu prednost daju plaćanju u gotovini, te oprema za poslovanje sa gotovinom može pomoći u brzojm i sigurnoj transakciji.  

Hoteli, restorani i ugostiteljski objekti

Ova vrsta uslužnog poslovanja barata velikom količinom gotovine, posebno u jeku turističke sezone. Oprema poput brojača novca, detektora lažnih novčanica, kao i sefova, pomaže u efikasnom upravljanju dnevnim prihodima i smanjuje vreme potrebno za obradu transakcija.  

Bolnice, laboratorije i klinike

Iako digitalne transakcije postaju sve češće, mnoge zdravstvene ustanove i dalje prihvataju gotovinsko plaćanje, te je oprema za poslovanje sa gotovim novcem nužnost.  

Ambasade i konzularna predstavništva

Ove institucije naplaćuju različite konzularne usluge, te je korišćenje sigurnosnih sefova, brojača novca ili detektora lažnih novčanica od pomoći u održavanju visokog nivoa sigurnosti i integriteta finansijskih transakcija.  

Crkve i verske zajednice

Donacije i prilozi često se prikupljaju u gotovini. Sigurnosni sefovi, prenosivi brojači novca i detektori lažnih novčanica mogu olakšati obradu i čuvanje donacija, kao i povećati transparentnost finansijskih operacija.  

Master team oprema za vaše bolje poslovanje

Ulaganje u opremu za poslovanje sa gotovim novcem nije trošak, već pametna investicija u sigurnost, efikasnost i dugoročnu održivost vašeg poslovanja.

Zato smo u Master Teamu ponudili asortiman koji pokriva sve aspekte rada sa gotovim novcem.

Brojac novca

Brojači novca

Brojači novca su nezamenljivi u efikasnom upravljanju gotovinskim transakcijama u uslužnim delatnostima.

Ovi uređaji omogućavaju brzo i precizno brojanje velikih količina novćanica, što značajno smanjuje vreme potrebno za ručno brojanje i minimizira mogućnost greške.

Upotrebom brojača firme koje se bave uslužnim delatnostima poboljšavaju produktivnost, smanjuju gubitke i postižu tačnost u finansijskim izveštajima. 

Detektori falsifikovanog novca

Detektori štite vaše poslovanje od finansijskih gubitaka i legalnih problema, garantujući autentičnost primljene gotovine.

Nezamenljivi su u očuvanju poslovnog integriteta i poverenja klijenata. 

Sefovi i sigurnosni proizvodi

Sefovi i drugi sigurnosni proizvodi su esencijalni za zaštitu gotovine, važnih dokumenata i vrednih predmeta od krađe, gubitka ili oštećenja. Ulaganje u visokokvalitetne sefove i sigurnosna rešenja omogućava firmamama da osiguraju svoje resurse i informacije, što je neophodno za održavanje stabilnog i sigurnog poslovanja.

Ovi proizvodi su od ključne važnosti za hotele, restorane, advokatske kancelarije i bilo koje druge uslužne delatnosti koje zahtevaju sigurno čuvanje novca i dokumenata. 

Sigurnosna kesa

Sigurnosne kese i plombe

Sigurnosne kese i plombe pružaju dodatnu zaštitu i bezbednost prilikom transporta gotovine i vrednosnih predmeta, minimizirajući rizik od neovlašćenog pristupa.

Posebno su važne za CIT kompanije i kurirske službe, gde je potrebna visoka sigurnost u manipulaciji gotovinom i vrednim predmetima. 

Veliki sorteri novca

Veliki sorteri novca su idealni za preduzeća poput CIT kompanija koja obrađuju ogromne količine gotovine.

Ovi uređaji broje novčanice, sortiraju ih i pomažu u detekciji falsifikata.  

Modularni trezori

Modularni trezori

Modularni trezori nude fleksibilnost i visok nivo sigurnosti za čuvanje gotovine i vrednosnih predmeta.

Njihova modularna konstrukcija omogućava lako prilagođavanje veličine i sigurnosnih karakteristika prema potrebama poslovanja. 

Mašine za deponovanje gotovine

Mašine za deponovanje gotovine

Mašine za deponovanje gotovine su automatizovani uređaji koji omogućavaju korisnicima da sigurno deponuju novac bez potrebe za direktnim interakcijom sa bankarskim osobljem.

Jedna od novina u automatizaciji predaje pazara zaposlenih u HoReCa kanalu jeste upravo korišćenje mašina za deponovanje gotovog novca.

Najsavremnijim tehnološkim rešenjima Master Team vam pomaže da se izborite sa izazovima tržišta, ostanete u toku sa promenama i uspešno razvijate vaše poslovanje. Našu ponudu pogledajte ovde.

Kako možemo da vam pomognemo?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili vam je potreban savet, Master team vam je na raspolaganju. Za vas pronalazimo najbolja rešenja koja dugogodišnjim zalaganjem implementiramo na zadovoljstvo naših cenjenih, mnogobrojnih kupaca.

PITAJTE NAS