FAQ

Na koji način mogu izvršiti plaćanje?

Plaćanje se vrši na osnovu dostavljenog predračuna a nakon odabira željenog proizvoda.

Da li je omogućeno plaćanje karticom ili pouzećem?

Nije moguće plaćanje karticom kao ni pouzećem. Nakon dobijenog predračuna od strane našeg tima, izvršava se uplata.

Hoću li dobiti obuku za proizvod koji kupim?

Naravno. Naš tim na raspolaganju vam je za kompletnu obuku i sveobukvatna uputstva za korišćenje i održavanje proizvoda koji ste poručili.

Na koji način se vrši isporuka vaših proizvoda?

Preuzimanje je moguće nakon evidentirane uplate, kupac može preuzeti robu na adresi našeg magacina naselje Radiofar, Svetog Save 24, 11271 Surčin u Beogradu.

Da li postoji mogućnost slanja robe kurirskom službom?

Postoji mogućnost slanja kurirskom službom o trošku kupca, u tom slučaju potrebno je dostaviti sledeće informacije: adresu slanja, poštanski broj, ime, prezime, kontakt osobu, napomenu: ukoliko postoji određen vremenski interval do kog je moguće preuzeti poručenu robu.

Da li postoji mogućnost isporuke sefa na adresu kao i ankerisanje?

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu sigurnosnog sefa koji je ujedno težak oko 60kg i više u zavisnosti od modela za koji ste se odlučili, možemo da dostavimo cenu za uslugu isporuke na lokaciju kao i ankerisanje. Od potrebnih informacija treba da nam dostavite sledeće: adresu isporuke, spratnost, da li postoji lift do željenog mesta isporuke, ukoliko nema lifta potrebna nam je informacija koliko ima stepenika, pragova do mesta isporuke. Nakon dostavljenih svih potrebnih informacija i regulisanja plaćanja, dogovaramo termin isporuke.

Mogu li da očekujem tehničku podršku od vas?

Naravno. Naš tim svakodnevno vam je na raspolaganju i sve neophodne informacije možete dobiti na direktnoj telefonskoj liniji za tehničku podršku, svakog radnog dana od 8-16.00 časova: +381 11 4550-600

Da li servisne intervencije obavljate na teritoriji cele Srbije?

Da. Svim našim klijentima na raspolaganju smo za pravovremene intervencije na teritoriji cele Republike Srbije.

Šta znači ankerisanje sefa?

Ankerisanje sefa znači šrafljenje ankera/šrafa za fiksiranje za podlogu. Moguće je ankerisati sef za zid ili za pod, u zavisnosti od odabranog modela.

Kako možemo da vam pomognemo?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili vam je potreban savet, Master team vam je na raspolaganju. Za vas pronalazimo najbolja rešenja koja dugogodišnjim zalaganjem implementiramo na zadovoljstvo naših cenjenih, mnogobrojnih kupaca.

PITAJTE NAS