PROIZVODI

Sortiraj

Modularni trezori, trezorska vrata i sefovi građana

Opšte informacije

Wertheim trezorska vrata se proizvode u nekoliko nivoa bezbednosti. Sertifikate priznaju osiguravajuće kompanije, zavisno od zemlje montaže.

Kvalitet

Proizvodi su testirani u laboratorijama VDS-a u Kelnu, priznatom širom Evrope. Test je izveden prema evropskom standardu EN 1143-1 koji je prihvaćen od strane CEA. Kvalitet trezorskih vrata je zasnovan na višegodišnjem iskustvu u projektovanju i proizvodnji. Wertheim sistem kontrole kvaliteta dokumentuje svaku proveru izvršenu od strane stručnih lica kao i krajnju kontrolu pre isporuke proizvoda.

Zaključavanje

Modularni dizajn opreme za zaključavanje omogućava da ponudimo opciona rešenja, pored osnovnih potreba, sa proširenim tehničkim standardima i elementima jednostavnim za korišćenje.

Pošalji upit

Wertheim montažni trezori se proizvode u nekoliko nivoa bezbednosti. Proizvodi su testirani u laboratorijama VDS-a u Kelnu, priznatom širom Evrope. Test je izveden prema evropskom standardu EN 1143-1. Kvalitet modularnih trezora je zasnovan na višegodišnjem iskustvu u projektovanju i proizvodnji. Wertheim sistem kontrole kvaliteta dokumentuje svaku proveru izvršenu od strane stručnih lica kao i krajnju kontrolu pre isporuke proizvoda. Trezor se instalira u kratkom roku jer nema potrebe za izlivanjem betona tokom instalacije. Montažni trezor može da se gradi kao nezavisna soba ili da bude povezan sa postojećim zidovima.

Pošalji upit