Maloprodaje

Maloprodaja, poslednji korak u lancu distribucije proizvoda, najosetljiviji je na globalne ekonomske, društvene i tehnološke promene.

Periodi ekonomske nestabilnosti i recesije, digitalizacija, demografski trendovi, promene u navikama kupaca, ekološka osvešćenost, pandemija, globalni ekonomski sporazumi i regulative, samo su neki od faktora koji oblikuju kako, šta i kada potrošači kupuju.

Konačno, tehnološki napredak, uključujući upotrebu veštačke inteligencije, robotike i automatizacije, primorava trgovce da optimizuju operacije, poboljšaju korisničku uslugu i personalizuju ponudu.

Da biste opstali u sektoru koji neprestano evoluira morate ne samo biti u toku sa globalnim geopolitičkim i ekonomskim previranjima, već biti informisani i o tehnološkim inovacijama, jer to je ono što razlikuje biznise koji opstaju i napreduju, i sve ostale.

Master Team na domaće tržište uvodi nove tehnologije, posebno u sferi automatizacija rada sa gotovinom, poput samouslužnih kasa za plaćanje gotovinom (za dodatne informacije pošaljite nam upit), kao i backoffice rešenja za gotov novac, uključujući i model predaje pazara kroz depozitne mašine.

Ko su naši klijenti?

Naše klijente možete pronaći u svim segmentima maloprodajnog sektora širom Srbije:

Veliki trgovinski lanci

Trgovine robe široke potrošnje

Benzinske stanice

Apoteke

Maloprodaje specijalizovane opreme

Veleprodaje

Master Team oprema za maloprodajne objekte

U maloprodajnom okruženju efikasnost, sigurnost i profesionalizam su ključni faktori koji doprinose uspehu poslovanja. Brojači novca, detektori, sefovi, kancelarijska operma, sigurnosne kese i plombe samo su deo našeg asortimana koji su pronašli primenu u ovom sektoru.

Brojac novca

Brojači novca

Brojači novca su neophodni maloprodajnim objektima zbog sposobnosti da eliminišu ljudsku grešku i uštede dragoceno vreme zaposlenih.

Omogućavaju vam efikasniju obradu dnevnih prihoda i olakšavaju procese poput pripreme depozita za banku. Investicija u brojač novca povećaće vašu produktivnost i omogućiti vašim zaposlenima da se fokusiraju na važnije zadatke usmerene na kupce. 

Detektor falsifikovanog novca

Detektori

Detektori lažnih novčanica uspešno se suprotstavljaju sve sofisticiranijim metodama falsifikovanja, štiteći vaše poslovanje od potencijalnih finansijskih gubitaka.  

Sefovi i sigurnosni proizvodi

U maloprodaji, gde dnevni prihodi mogu biti značajni, sefovi osiguravaju sigurno skladištenje novca pre deponovanja u banci.

Korišćenje visokokvalitetnih sefova demonstrira vašu posvećenost sigurnom poslovanju i povećava poverenje kod kupaca i zaposlenih. 

Sigurnosne kese i plombe

Sigurnosne kese i plombe su neophodne za transport gotovine i drugih vrednih predmeta iz maloprodajnog objekta u banku ili unutar same kompanije.

Pružaju zaštitu od neovlašćenog pristupa tokom transporta i unapređuju protokole interne kontrole. 

Mašine za deponovanje gotovine

Mašine za deponovanje gotovine

Mašine za deponovanje gotovine su automatizovani uređaji koji omogućavaju korisnicima da sigurno deponuju novac bez potrebe za direktnim interakcijom sa bankarskim osobljem.

Jedna od novina u automatizaciji predaje pazara zaposlenih u HoReCa kanalu jeste upravo korišćenje mašina za deponovanje gotovog novca.

Najsavremnijim tehnološkim rešenjima Master Team vam pomaže da se izborite sa izazovima tržišta, ostanete u toku sa promenama i uspešno razvijate vaše poslovanje. Našu ponudu pogledajte ovde

Kako možemo da vam pomognemo?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili vam je potreban savet, Master team vam je na raspolaganju. Za vas pronalazimo najbolja rešenja koja dugogodišnjim zalaganjem implementiramo na zadovoljstvo naših cenjenih, mnogobrojnih kupaca.

PITAJTE NAS