PROIZVODI

Protivprovalni vatrootporni sefovi

PPK 1 i PPK 2 sefovi su predviđeni za odlaganje dokumentacije i drugih dragocenosti manje vrednosti. Napravljeni su kao sendvič lima i vatrootporne ispune i imaju vatrootpornu zaštitu od 60 minuta na temperaturi do 1060ºC. Mehanizam za zatvaranje poseduje trosmerni sistem, a zaključavanje se vrši pomoću jedne brave koja može biti ključ, mehanička kombinaciona ili elektronska brava. PPK 1/2 sefovi su izrađeni u skladu sa vatrootpornim standardom EN15659 60P i protivprovalnim standardom EN14450 S1.

Pošalji upit

Pored kvaliteta CM sefova, CP serija sefova nudi sertifikovanu zaštitu od požara. Dodatni materijal otporan na toplotu i zaštitna traka protiv dima i vatre u ramu vrata pružaju zaštitu od požara ‐ testiranu i sertifikovanu za stepen LFS30P (BP10 ‐ LFS60P).

Pošalji upit

Pored kvaliteta BM sefova, BP serija sefova nudi sertifikovanu zaštitu od požara. Dodatni materijal otporan na toplotu i zaštitna traka protiv dima i vatre u ramu vrata pružaju zaštitu od požara ‐ testiranu i sertifikovanu za stepen LFS30P (BP10 ‐ LFS60P).

Pošalji upit

Pored kvaliteta AM sefova, AP serija sefova nudi sertfikovanu zaštitu od požara. Dodatni materijal otporan na toplotu i zaštitna traka protiv dima i vatre u ramu vrata pružaju zaštitu od požara ‐ testiranu i sertifikovanu za stepen LFS30P (AP10 ‐ LFS60P).

Pošalji upit