O kompaniji

Spajamo brzinu, kvalitet i sigurnost

Naša vizija ide dalje od jednostavne prodaje proizvoda - želimo da pružimo rešenja koja aktivno unapređuju poslovanje naših klijenata. Sa kontinuiranim fokusom na kvalitet i stručnost, težimo da postanemo neizostavni deo vašeg uspeha.

Naše vrednosti

U našoj kompaniji, timski duh i zajedništvo nisu samo fraze - oni su naš način života. Verujemo u snagu tima i u to da je zajednički rad ključ uspeha.

U svakom koraku naše poslovne avanture, timski duh nam je bio vodilja. Od trenutka kada stupite u naše prostorije, osetićete toplinu i prijateljsku atmosferu koja nas krasi. Svaki član našeg tima je važan i cenjen, jer verujemo da svako doprinosi našem zajedničkom uspehu.

Zajedništvo je temelj našeg poslovanja. Radimo zajedno kao jedan, podržavajući jedni druge i deleći znanje i ideje kako bismo postigli najbolje rezultate. Naš tim nije samo grupa pojedinaca koji obavljaju posao - mi smo porodica koja se međusobno podržava i inspiriše.

Kroz naše projekte i inicijative, negujemo kulturu otvorenosti i saradnje. Verujemo da je svaki uspeh timski uspeh i da je snaga naše kompanije u našoj sposobnosti da radimo zajedno kao jedan tim, bez obzira na izazove koji nam se nađu na putu.

Kada se pridružite našem timu, postajete deo nečeg većeg od sebe. Postajete deo porodice koja se raduje vašem uspehu i koja će biti uz vas u svakom koraku vašeg profesionalnog puta.

Image

Reč osnivača

Svetski trendovi tehnološkog razvoja, digitalne sfere poslovanja i razvoj primena veštačke inteligencije menjaju svet u kome poslujemo, svet u kome živimo.Naravno, postoje sfere u našim životima koje zadržavaju svoju upotrebnu vrednost i u 21.veku, naročito u podneblju gde živimo i radimo, a vezuju se za korišćenje gotovog novca.

Osnivačka vizija koju imam vezuje se upravo za povezivanje globalnih i tehnoloških trendova sa lokalnim specifičnostima našeg tržišta. Naša strategija razvoja upravo prati zahtev tržišta za rešenjima, proizvodima i uslugama, za obradu, čuvanje vrednosti i generalno manipulaciju gotovim novcem, Automatski sistemi za deponovanje novca su najnoviji segment u našoj ponudi i predstavljaju oslonac daljeg razvoja rešenja automatizacije.

Najbolje tek dolazi….

Sertifikati
 

ISO 14001 : 2015 ISO 27001 : 2013 ISO 9001 : 2015

 

Istorija naše kompanije

Od osnivanja 2003. godine, naša kompanija se ističe po širokom asortimanu proizvoda vrhunskog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača.
Naša priča počinje kao skromna porodična firma, ali danas s ponosom možemo istaći da smo postali lider na tržištu. Već dve decenije uspešno poslujemo u oblastima prodaje i servisa opreme za poslovanje gotovinom i sigurnosne opreme. Svesni globalnih inovacija i pažljivo prateći potrebe naših klijenata, izgradili smo i očuvali poziciju pouzdanog partnera koji neprestano ide u korak sa vremenom.