Najbolji izbor za vrhunsku zaštitu dragocenosti
Najbolji izbor za vrhunsku zaštitu dragocenosti
Sigurnosna oprema za pravna i fizička lica
Vaši pouzdani partneri i podrška
Vaši pouzdani partneri i podrška
Servisne usluge i kompletan konsalting za siguran izbor opreme

Sigurnost na prvom mestu: sefovi, brojači novca, trezori i sigurnosna oprema najvišeg kvaliteta

Rešenja za Vašu delatnost

Kategorije proizvoda

Novo
18,00 RSD

SealValue, UNIBAG-P sigurnosna plomba

Novo
36.000,00 RSD

Metalni sef Combi 5 je namenjen za postavljanje na čvrstu podlogu ili u ormar. Telo sefa je napravljeno od lima debljine 2,3mm, vrata sefa 6mm. Poseduje ključeve za hitno otvaranje sefa (2 komada). Šifra se može programirati na 4-6 brojeva. Otvori za ankerisanje sefa se nalaze na dnu i zadnjoj strani sefa. Sef ima unutrašnje osvetljenje.

Novo
82.800,00 RSD

HCS-3300 je brojač kovanica izuzetne brzine i kapaciteta namenjen za rad pod velikim opterećenjem.

Pouzdano broji kovanice i žetone različitih dimenzija. 

Poseduje jednostavan korisnički panel na kome se lako može odabrati režim rada. 

Postoji opcija nabavke seta za punjenje kovanica u fišeke.  

Novo

MS-4200 je najnoviji model mašine za obradu novca velikog kapaciteta, koji je zahvaljujući visokim performansama odlično rešenje za obradu velikih količina gotovine u bankama i CIT kompanijama, ali i u kazinima i Retail sektoru. Moguć je odabir između dve konfiguracije, 4 ili 8 odeljaka za sortiranje novčanica. Karakteriše ga izuzetan kapacitet hopera od 1200 novčanica, sa praktičnim mehanizmom za držanje novca.

Pošalji upit
-36%
13.920,00 RSD 21.600,00 RSD

Hotelski sef HT-20EQN omogućava smeštanje laptopa dimenzije 17 inča. Specifikacija: Korisnička šifra za gosta i glavna šifra za menadžment hotela; Motorizovana brava sa automatskim otvaranjem nakon unosa šifre; Laserski sečena vrata za veću sigurnost; Upozorenje za potrošenost baterija; Blokada tastature od 5 minuta ukoliko se kuca pogrešna šifra 3 puta; Ključevi za hitno otvaranje sefa (2 komada); Rupe za fiksiranje sefa na dnu i zadnjoj strani sefa; Unutrašnji tepih za zaštitu dragocenosti; Unutrašnje svetlo.

-16%
205.200,00 RSD 241.920,00 RSD

Birosef PPK T60 serija vatrootpornih ormara je predviđena za odlaganje dokumentacije i drugih dragocenosti manje vrednosti. Ormari su posebno dizajnirani za sortiranje i arhiviranje dokumentacije. Napravljeni su kao sendvič od lima i vatrootporne ispune i imaju vatrootpornu zaštitu od 60 minuta na temperaturi do 1060 °C. Mehanizam za zatvaranje poseduje trosmerni sistem, a zaključavanje se vrši pomoću jedne ključ brave sa dva dvopera ključa. PPK T60 ormari su izrađeni u skladu sa vatrootpornim standardom EN15659 LFS 60P, kao i sigurnosnim standardom EN14450 klasa S1.

-18%
171.360,00 RSD 207.360,00 RSD

L90D serija metalnih ormana je predviđena za odlaganje dokumentacije i drugih dragocenosti manje vrednosti. Telo i vrata ormara dvostruke izrade ispunjeni vatrootpornom ispunom. Zaključavanje se vrši putem ključ brave uz pomoć trosmernog pokretnog mehanizma za zabravljivanje sa čeličnim boltovima. Ormar poseduje tri bolta na čelu vrata/krila, po jedan bolt gore i dole. Ormar poseduje 4 police podesive po visini.

Pogledajte još...

20.880,00 RSD

Automatski detektor falsifikovanog novca DP 2288 može detektovati 6 valuta, mogućnost nadogradnje do 8 valuta. Sve valute detektuje u oba smera. Detektor kontroliše količinu i položaj magnetnog mastila, infracrvenog mastila, i drugih sigurnosnih zaštita. Na ekranu prikazuje zbir detektovanih komada i ukupnu detektovanu sumu. Punjiva baterija omogućava više od 24 h rada u modu mirovanja. Ažuriranje verzije softvera se vrši jednostavno uz pomoć USB kabla i SD kartice u našem servisnom centru.

126.720,00 RSD

MIB9 je softverski brojač visokih performansi koji pruža mogućnost rada dva blagajnika istovremeno. Pouzdano detektuje falsifikate različitim senzorima uključujući i CIS senzor. Prilikom pojave novih novčanica ili novih falsifikata softver se može nadograditi u našem servisnom centru. Štampa specifikacije i serijskih brojeva je omogućena preko termalnog štampača koji se može kupiti kao dodatna oprema