PROIZVODI

Sortiraj

Mašine za pakovanje papirnog novca

Mašina BAMA 200 ST je potpuno automatska mašina za pakovanje novca ili paketa papirnom karikom. Nakon formiranja karike mašina automatski štampa pečat na karici, koji je personalizovan za klijenta. Veličina karike i temperatura zagrevanja su podesive. Mašina poseduje brojač na dispelju koji prikazuje broj paketa upakovanih papirnom karikom, sa mogućnošću korisničkog resetovanja na nulu.

Pošalji upit

Mašina TP 702-59 nudi najoptimalnije performanse, najveću brzinu, najjednostavnije održavanje i najisplativije rešenje u svojoj klasi. Ima veliku brzinu pakovanja. Do 65 vezivanja u minuti. Kotur sa trakom se brzo menja. Podešavanje zategnutosti PP trake u rasponu 1-32 Kg. Mogućnost podešavanja visine radnog stola mašine od 820 mm do 920 mm. Mašina robusnog dizajna namenjena uslovima rada u brojačnicama banaka i CIT kompanija.

Pošalji upit

Kompaktna pakerica P413 korejskog proizvođača Plus. Izuzetno tiha i jednostavna za korišćenje, može se koristiti za pakovanje novca, lifleta, dokumenata ili pošte. Odlična za rad na malom prostoru.

Pošalji upit