PROIZVODI

Mašina za pakovanje papirnom trakom BAMA 200 ST

Product code: BAMA 200 ST Brend:
Opis proizvoda

Mašina BAMA 200 ST je potpuno automatska mašina za pakovanje novca ili paketa papirnom karikom. Nakon formiranja karike mašina automatski štampa pečat na karici, koji je personalizovan za klijenta. Veličina karike i temperatura zagrevanja su podesive. Mašina poseduje brojač na dispelju koji prikazuje broj paketa upakovanih papirnom karikom, sa mogućnošću korisničkog resetovanja na nulu.

Vrsta trake papirna traka
Širina trake 40 mm
Dimenzije paketa širina: 25-250 mm; visina: 5-155 mm
Dimenzije (Š x V x D) 490 x 360 x 520 mm
Težina približno 36 Kg

Pogledajte još...

Kompaktna pakerica P413 korejskog proizvođača Plus. Izuzetno tiha i jednostavna za korišćenje, može se koristiti za pakovanje novca, lifleta, dokumenata ili pošte. Odlična za rad na malom prostoru.

Pošalji upit

WR-90 kao standardni model i WR-500 kao model namenjen za obradu velike količine kovanica su mašine za pakovanje kovanog novca izuzetno pouzdane u brojanju i precizne u pakovanju. Ova dva modela japanskog proizvođača Glory pored toga što pakuju i broje kovanice vrše i autentifikaciju izbrojanog novca.

Pošalji upit

Mašina TP 702-59 nudi najoptimalnije performanse, najveću brzinu, najjednostavnije održavanje i najisplativije rešenje u svojoj klasi. Ima veliku brzinu pakovanja. Do 65 vezivanja u minuti. Kotur sa trakom se brzo menja. Podešavanje zategnutosti PP trake u rasponu 1-32 Kg. Mogućnost podešavanja visine radnog stola mašine od 820 mm do 920 mm. Mašina robusnog dizajna namenjena uslovima rada u brojačnicama banaka i CIT kompanija.

Pošalji upit