PROIZVODI

Mašina za poluautomatsko pakovanje PP trakom P 413

Product code: P 413 Brend:
Opis proizvoda

Kompaktna pakerica P413 korejskog proizvođača Plus. Izuzetno tiha i jednostavna za korišćenje, može se koristiti za pakovanje novca, lifleta, dokumenata ili pošte. Odlična za rad na malom prostoru.

Vrsta trake PP traka
Širina trake 9, 12 mm
Prečnik hilzne fi100
Način spajanja trake toplotno
Brzina vezivanja 2 sec / vezivanju
Dimenzije (Š x V x D) 420 x 128 x 300 mm
Težina približno 20 Kg

Pogledajte još...

Mašina TP 702-59 nudi najoptimalnije performanse, najveću brzinu, najjednostavnije održavanje i najisplativije rešenje u svojoj klasi. Ima veliku brzinu pakovanja. Do 65 vezivanja u minuti. Kotur sa trakom se brzo menja. Podešavanje zategnutosti PP trake u rasponu 1-32 Kg. Mogućnost podešavanja visine radnog stola mašine od 820 mm do 920 mm. Mašina robusnog dizajna namenjena uslovima rada u brojačnicama banaka i CIT kompanija.

Pošalji upit

Mašina BAMA 200 ST je potpuno automatska mašina za pakovanje novca ili paketa papirnom karikom. Nakon formiranja karike mašina automatski štampa pečat na karici, koji je personalizovan za klijenta. Veličina karike i temperatura zagrevanja su podesive. Mašina poseduje brojač na dispelju koji prikazuje broj paketa upakovanih papirnom karikom, sa mogućnošću korisničkog resetovanja na nulu.

Pošalji upit

WR-90 kao standardni model i WR-500 kao model namenjen za obradu velike količine kovanica su mašine za pakovanje kovanog novca izuzetno pouzdane u brojanju i precizne u pakovanju. Ova dva modela japanskog proizvođača Glory pored toga što pakuju i broje kovanice vrše i autentifikaciju izbrojanog novca.

Pošalji upit