PROIZVODI

Sortiraj

Mašine za deponovanje novca

Zaboravite na beskonačno čekanje pred šalterom banke samo da biste uplatili novac na svoj račun.
Mašina za deponovanje novca (depozitna mašina) je uređaj koji omogućava korisniku da gotovinu direktno deponuje na bankovni račun bez potrebe za interakcijom sa bankarskim osobljem.

 

Ove mašine automatski prebrojavaju novac, proveravaju autentičnost novčanica i odmah stavljaju sredstva na odgovarajući račun. Koriste se u bankama, tržnim centrima i drugim lokacijama radi olakšavanja brzih depozita gotovine i poboljšanja efikasnosti bankarskih operacija.

 

Prednosti mašina za deponovanje novca su višestruke:

 • Praktičnost - obično su dostupne 24/7, omogućavajući depozite u bilo koje vreme koje odgovara korisniku, čak i van radnog vremena bankovnih filijala.
 • Efikasnost - Proces deponovanja gotovine je brz, a greške su svedene na minimum.
 • Sigurnost - smanjuju rizike povezane sa nošenjem velikih količina novca u banku.
 • Pristupačnost - Ove mašine se često postavljaju na lako dostupnim lokacijama, ne samo unutar bankarskih objekata, već i u tržnim centrima, aerodromima i drugim mestima sa velikim prometom.
 • Rasterećenost bankarskog osoblja - Osoblje banke može da se fokusira na kvalitet usluge koje pružaju klijentima, umesto na rutinske zadatke, kao što je uplata novca na račune.

 

Šta radi mašina za depozit novca?

Mašina za deponovanje novca funkcioniše na krajnje jednostavan način. Ceo proces obično se odvija u nekoliko koraka:

 

 • Autentifikacija korisnika - Korisnik se autentifikuje putem bankovne kartice ili kroz sigurnosne kodove povezane sa svojim bankovnim računom.
 • Ubacivanje novca - Korisnik ubacuje novac u otvor za deponovanje. Savremene depozitne mašine mogu prihvatiti više novčanica odjednom.
 • Validacija - Mašina koristi skenere za proveru autentičnosti svake novčanice i proverava da li ima falsifikata. Takođe, broje se novčanice kako bi se izračunao ukupan iznos depozita.
 • Potvrda - Mašina prikazuje ukupan iznos depozita i traži potvrdu od korisnika. Korisnik može dodati još novca ili potvrditi transakciju.
 • Obrada transakcije - Nakon potvrde, mašina obrađuje depozit. Sredstva se gotovo trenutno pripisuju na povezani bankovni račun.
 • Izdavanje potvrde - Na kraju, mašina štampa potvrdu sa detaljima transakcije kao što su datum, vreme, uplaćeni iznos i račun na koji su sredstva uplaćena. Ovo služi kao dokaz o depozitu.

 

Koje mašine za deponovanje novca Master Team ima u ponudi?

U ponudi Master Team-a imamo nekoliko najsavremnijih modela mašina za depozit novca.

 

 • KD-20

Depozitna mašina KD-20 je idealan izbor za poslovne subjekte koji teže povećanju efikasnosti i sigurnosti prilikom upravljanja gotovinskim transakcijama.

 

Ovaj model, proizveden od strane kompanije Kisan, specijalizovan je za brze i sigurne depozite novca uz povezivanje u realnom vremenu sa bankovnim računima korisnika.
Sa kapacitetom do 10.000 novčanica i brzinom brojanja od 300 novčanica po minuti, KD-20 je opremljen i naprednim sigurnosnim funkcijama, uključujući RFID i PIN autentifikaciju, te 7-inčnim

 

LCD ekranom osetljivim na dodir. Ove karakteristike čine KD-20 savršenim rešenjem za supermarkete, benzinske stanice, kladionice i druge sektore koji zahtevaju pouzdano rukovanje gotovinom.

 

 • BDM5

Depozitna mašina BDM5 predstavlja visokotehnološki uređaj namenjen za brzo i sigurno deponovanje papirnog i kovanog novca direktno na račun korisnika, sertifikovan u TAM kategoriji u Narodnoj banci Srbije.

 

Uređaj je opremljen sistemom za daljinsko praćenje popunjenosti sefa, što omogućava efikasno planiranje preuzimanja novca. Sa kapacitetom hopera od 500 novčanica, depozitnim odeljkom za 200 novčanica i ukupnim kapacitetom skladišta od 7000 novčanica, BDM5 može deponovati do 1000 novčanica po minuti.

 

Uređaj takođe sadrži 15-inčni LCD touch screen, termalni štampač izveštaja i napredne bezbednosne funkcije. Idealno rešenje za trgovinske lance, benzinske pumpe i distributivne centre.

 

 

 • GDB-100

Depozitna mašina Glory GDB-100 izuzetnih performansi predstavlja napredno rešenje za brzo i pouzdano deponovanje gotovine. Ova mašina omogućava transfer novca na bankovne račune u realnom vremenu i ima opciju daljinskog praćenja popunjenosti sefa, što olakšava planiranje preuzimanja novca. GDB 100 je sertifikovana u CIM kategoriji u Narodnoj banci Srbije.

 

GDB-100 je dizajnirana za upotrebu u bankama, trgovinskim lancima, benzinskim stanicama i drugim mestima sa velikim prilivima gotovine. Proizvedena je od strane japanskog proizvođača Glory, lidera u industriji za obradu novca. Sadrži napredne funkcije autentifikacije korisnika i čitav niz karakteristika koje ga čine mašinom za svaku preporuku.

 

Kako da izaberem depozitne mašine?

Prilikom izbora mašine za deponovanje novca uzmite sledeće u obzir:

 

 • Kapacitet - Procenite kapacitet mašine da obradi tipičan obim transakcija gotovine za vaš posao.
 • Bezbednosne karakteristike - Tražite mašine sa naprednim bezbednosnim funkcijama, uključujući detekciju lažnih novčanica i sigurnosne opcije pristupa.
 • Brzina i efikasnost - Procenite koliko brzo mašina može obraditi depozite kako bi se minimiziralo vreme čekanja klijenata.
 • Lakoća korišćenja - Interfejs uređaja treba da bude jednostavan za korišćenje, kako za korisnike, tako i za osoblje.
 • Integracija - Proverite da li se mašina može lako integrisati sa vašim postojećim bankarskim sistemima i softverom.
 • Održavanje i podrška - Razmotrite dostupnost servisa i podrške, uključujući opcije garancije i održavanja.

 

O drugim bitnim karakteristikama možete se informisati na našem sajtu.

 

Ukoliko niste sigurni koja depozitna mašina je pravi izbor za vaše potrebe, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da napravite pametnu kupovinu.

 

Za koga su namenjene mašine za deponovanje novca?

Mašine za deponovanje novca su namenjene različitim vrstama poslovnih subjekata koji barataju velikom količinom gotovine.

 

 • Banke - Banke koriste mašine za deponovanje novca kako bi omogućile klijentima da brzo i bezbedno deponuju svoje dnevne prihode. Ove mašine pomažu bankama da smanje gužve i opterećenje bankarskih službenika.
 • Maloprodajni lanci - Mašine za deponovanje su ključne za upravljanje velikim količinama gotovine koje se dnevno obrću. Ovim mašinama se poboljšava brzina obrade gotovine i smanjuje rizik od grešaka i krađe, što je vitalno za održavanje precizne finansijske evidencije.
 • Benzinske stanice - Na benzinskim stanicama, koje često imaju visok obim gotovinskih transakcija, mašine za deponovanje novca pružaju siguran način za radnike da brzo deponuju prihode bez rizika od krađe, a ujedno smanjuju potrebu za čestim odlascima u banku.
 • Tržni centri i restorani - Mašine za deponovanje novca u tržnim centrima i ugostiteljskim objektima služe za upravljanje prihodima iz različitih izvora. Ove mašine pružaju centralizovano i sigurno rešenje za depozit, što pojednostavljuje finansijsku administraciju.
 • Javne ustanove - Olakšavaju upravljanje često velikim količinama gotovine dobijenih kroz različite usluge i donacije, smanjujući administrativni teret i unapređujući sigurnost depozita.

 

Možete li uplatiti gotovinu u depozitnu mašinu?

Ove mašine su napravljene upravo zato da bi korisnicima omogućile uplatu gotovine direktno na bankovne račune. Proces uključuje ubacivanje novčanica u mašinu, koja potom validira autentičnost i iznos novčanica pre nego što deponuje odgovarajući iznos na korisnički račun.

 

Možemo li uzeti novac sa depozitnog aparata?

Nije moguće uzeti novac sa depozitnog aparata. Depozitne mašine su namenjene isključivo za uplatu gotovine, odnosno za deponovanje novca na bankovni račun. 

 

Prodaja profesionalnih mašina za deponovanje novca

Master Team vam nudi prodaju profesionalnih mašina za deponovanje novca, savršenih za sve tipove poslovanja koje zahteva pouzdano i brzo upravljanje gotovinom.

 

Posetite naš sajt za detaljne informacije o dostupnim modelima i specifikacijama.

 

Ne propustite priliku da unapredite svoje poslovanje – kontaktirajte nas još danas!

Kisan KD-20 je mašina za deponovanje novca kompaktnog dizajna namenjena za front office i back office upotrebu. Savremene performanse ove mašine pomažu optimizaciju tokova gotovine, brzo i bezbedno deponovanje novca uz transfer na račun klijenta u realnom vremenu. Idealno rešenje za trgovinske lance, benzinske stanice, kladionice, i druge maloprodajne objekte gde postoji značajan priliv papirnog i kovanog novca.

Pošalji upit

BDM5 je mašina namenjena za deponovanje papirnog i kovanog novca izuzetnih performansi, namenjena za brzo i pouzdano deponovanje i transfer na račun klijenta u banci u realnom vremenu. Zahvaljujući mogućnosti daljinskog praćenja popunjenosti sefa, omogućeno je ekonomično planiranje preuzimanja deponovanog novca. S obzirom na brzinu i bezbednost obrade i deponovanja, kao i višestruke mogućnosti optimizacije tokova novca, mašina BDM5 je idealno rešenje za trgovinske lance, benzinske stanice, distributivne centre i sva druga mesta sa značajnim prilivima novca

Pošalji upit

Glory GDB-100 je mašina za deponovanje gotovog novca izuzetnih performansi, namenjena za brzo i pouzdano deponovanje novca i transfer na račun klijenta u banci u realnom vremenu. Zahvaljujući mogućnosti daljinskog praćenja popunjenosti sefa, omogućeno je ekonomično planiranje preuzimanja deponovanog novca. S obzirom na brzinu i bezbednost obrade i deponovanja gotovine, kao i višestruke mogućnosti optimizacije tokova gotovine, mašina GDB-100 je idealno rešenje za poslovnice i 24-časovne zone banaka, trgovinske lance, benzinske stanice, distributivne centre i sva druga mesta sa značajnim prilivima gotovog novca. GDB-100 je odlično rešenje za prijem pazara klijenata u poslovnicama banaka i samim tim rasterećenje šalterskih mesta za platni promet. Proizvođač mašine GDB-100 je čuveni Glory iz Japana, svetski lider u proizvodnji mašina za obradu novca, deponovanje novca, mašina za sortiranje i pakovanje kovanog novca, i drugih mašina za obradu i pakovanje novca izuzetne pouzdanosti i kvaliteta.

Pošalji upit