PROIZVODI

Depozitna mašina KD-20

Product code: KD-20 Brend:
Opis proizvoda

Kisan KD-20 je mašina za deponovanje novca kompaktnog dizajna namenjena za front office i back office upotrebu. Savremene performanse ove mašine pomažu optimizaciju tokova gotovine, brzo i bezbedno deponovanje novca uz transfer na račun klijenta u realnom vremenu. Idealno rešenje za trgovinske lance, benzinske stanice, kladionice, i druge maloprodajne objekte gde postoji značajan priliv papirnog i kovanog novca.

Valute RSD (opciono druge valute)
Kapacitet hopera 100 novčanica
Kapacitet odeljka za odbačene novčanice 100 novčanica
Brzina brojanja 300 nov/min
Displej 7” LCD u boji, osetljiv na dodir
Način autentifikacije RFID čitač kartica, PIN, čitač MS/IC kartica, 2D bar kod čitač
Operativni sistem Windows 10
Štampač Termalni, širina trake 50 mm
Način deponovanja automatsko i manuelno (koverta za manuelni depozit)
Kapacitet deponovanja Platnena vreća (canvas bag), kapaciteta 4000 i 10000 novčanica
Konekcije LAN, USB
Dimenzije (Š x D x V) 455 x 585 x 1004 mm
Težina približno 80 Kg

Pogledajte još...

BDM5 je mašina namenjena za deponovanje papirnog i kovanog novca izuzetnih performansi, namenjena za brzo i pouzdano deponovanje i transfer na račun klijenta u banci u realnom vremenu. Zahvaljujući mogućnosti daljinskog praćenja popunjenosti sefa, omogućeno je ekonomično planiranje preuzimanja deponovanog novca. S obzirom na brzinu i bezbednost obrade i deponovanja, kao i višestruke mogućnosti optimizacije tokova novca, mašina BDM5 je idealno rešenje za trgovinske lance, benzinske stanice, distributivne centre i sva druga mesta sa značajnim prilivima novca

Pošalji upit

Glory GDB-100 je mašina za deponovanje gotovog novca izuzetnih performansi, namenjena za brzo i pouzdano deponovanje novca i transfer na račun klijenta u banci u realnom vremenu. Zahvaljujući mogućnosti daljinskog praćenja popunjenosti sefa, omogućeno je ekonomično planiranje preuzimanja deponovanog novca. S obzirom na brzinu i bezbednost obrade i deponovanja gotovine, kao i višestruke mogućnosti optimizacije tokova gotovine, mašina GDB-100 je idealno rešenje za poslovnice i 24-časovne zone banaka, trgovinske lance, benzinske stanice, distributivne centre i sva druga mesta sa značajnim prilivima gotovog novca. GDB-100 je odlično rešenje za prijem pazara klijenata u poslovnicama banaka i samim tim rasterećenje šalterskih mesta za platni promet. Proizvođač mašine GDB-100 je čuveni Glory iz Japana, svetski lider u proizvodnji mašina za obradu novca, deponovanje novca, mašina za sortiranje i pakovanje kovanog novca, i drugih mašina za obradu i pakovanje novca izuzetne pouzdanosti i kvaliteta.

Pošalji upit