Naši partneri

Biti lider na tržištu iziskuje punu posvećenost sistemu rada i vrednostima koje zastupamo: kvalitet, stručnost, pouzdanost i fokus na klijenta. Uz ovaj neophodan uslov sistema vrednosti, neophodna je pouzdanost i kvalitet proizvoda koje distribuiramo i servisiramo. Kada zastupate partnere - vodeće brendove u svojim segmentima, to predstavlja prednost i dodatnu obavezu, koju spremno prihvatamo, jer kvalitet je ključna osobina naše tržišne pozicije – naše tržišne prednosti.


Naši partneri upotpunjuju spektar ponude koje imamo. U pitanju su kompanije sa globalnim renomeom vodećih proizvođača u svojim segmentima, od kvaliteta materijala i izrade, preko kvaliteta mehanizama i zaštite, do vrhunske krajnje obrade i funkcionalnosti (hardverski & softverski).


Posedovanje najviših standarda u produkciji, sertifikata kvaliteta i servisne podrške najvišeg nivoa, osnova su i postulati sistema rada Master Team-a. Naši zaposleni su prošli sve neophodne obuke i sertifikovani su za poslove koje obavljaju. Za nas to nije samo zahtev posla, već i obaveza kako bi usluge koje pružamo, od savetodavnih pri odabiru najbolje opcije, do servisnih prilikom održavanja, bile u renomeu naših klijenata – najvišem mogućem.