O nama

Kompanija Master Team je osnovana 2003. godine sa sedištem u Beogradu.
 
Od osnivanja do danas izrasli smo u lidera na domaćem tržištu u oblasti prodaje bankarske, blagajničke i sigurnosne opreme i održavanja iste.
Konstantno usavršavanje, kvalitet proizvoda i usluga i mnoštvo zadovoljnih klijnata učinili su da uspešno poslujemo već 17 godina kako na domaćem tako i na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

U prodajnom asortimanu Master Team-a se mogu naći proizvodi visokog kvaliteta velikog broja svetski poznatih proizvođača kao što su:
Wertheim, Glory, Lidix, Hyundai MIB International, Kisan, Suzhou Ribao Technology, SOUTH Automation Int., QEX, Orfix, Diplomat Safe, SealValue, SealSeals...
 
Mi znamo da je kvalitetna postprodajna podrška važna koliko i kvalitetan proizvod i zbog toga konstantno ulažemo u naš servisni centar i stručno usavršavanje tehničkih lica.

Sa ponosom ističemo da posedujemo sertifikate ISO 9001:2015 za sistem menadžmenta kvaliteta, ISO 14001:2015 za sistem menadžmenta zaštite životne sredine i ISO 27001:2013 za sistem menadžmenta bezbednosti informacija.
Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu

Placanje do 6 rata