PROIZVODI

Depozitna mašina BDM5

Product code: BDM5 Brend:
Opis proizvoda

BDM5 je mašina namenjena za deponovanje papirnog i kovanog novca izuzetnih performansi, namenjena za brzo i pouzdano deponovanje i transfer na račun klijenta u banci u realnom vremenu. Zahvaljujući mogućnosti daljinskog praćenja popunjenosti sefa, omogućeno je ekonomično planiranje preuzimanja deponovanog novca. S obzirom na brzinu i bezbednost obrade i deponovanja, kao i višestruke mogućnosti optimizacije tokova novca, mašina BDM5 je idealno rešenje za trgovinske lance, benzinske stanice, distributivne centre i sva druga mesta sa značajnim prilivima novca

Kapacitet hopera 500 novčanica
Kapacitet odeljka za depozit (escrow jedinica) 200 novčanica
Tip skladišnog prostora za novac Depozitna kaseta
Kapacitet skladišta novca 7000 novčanica
Brzina deponovanja 1000 novčanica/min
Displej 15 inch LCD colour Touch Screen
Kamera Fotografije značajnih događaja
Interfejs LAN
Štampač izveštaja Termalni, širina trake 79 mm
Zaključavanje sefa Prema zahtevu klijenta
Automatski sistem deponovanja Pomoću koverte
Autonomija u radu UPS uređaj
Dimenzije (Š x D x V) 470 x 562 x 1438 mm
Težina približno 155 Kg

Pogledajte još...

Kisan KD-20 je mašina za deponovanje novca kompaktnog dizajna namenjena za front office i back office upotrebu. Savremene performanse ove mašine pomažu optimizaciju tokova gotovine, brzo i bezbedno deponovanje novca uz transfer na račun klijenta u realnom vremenu. Idealno rešenje za trgovinske lance, benzinske stanice, kladionice, i druge maloprodajne objekte gde postoji značajan priliv papirnog i kovanog novca.

Pošalji upit

Glory GDB-100 je mašina za deponovanje gotovog novca izuzetnih performansi, namenjena za brzo i pouzdano deponovanje novca i transfer na račun klijenta u banci u realnom vremenu. Zahvaljujući mogućnosti daljinskog praćenja popunjenosti sefa, omogućeno je ekonomično planiranje preuzimanja deponovanog novca. S obzirom na brzinu i bezbednost obrade i deponovanja gotovine, kao i višestruke mogućnosti optimizacije tokova gotovine, mašina GDB-100 je idealno rešenje za poslovnice i 24-časovne zone banaka, trgovinske lance, benzinske stanice, distributivne centre i sva druga mesta sa značajnim prilivima gotovog novca. GDB-100 je odlično rešenje za prijem pazara klijenata u poslovnicama banaka i samim tim rasterećenje šalterskih mesta za platni promet. Proizvođač mašine GDB-100 je čuveni Glory iz Japana, svetski lider u proizvodnji mašina za obradu novca, deponovanje novca, mašina za sortiranje i pakovanje kovanog novca, i drugih mašina za obradu i pakovanje novca izuzetne pouzdanosti i kvaliteta.

Pošalji upit