Ecowelt biorazgradive kese

Proizvodi Ecowelt su 100 % kompostirajući i biorazgradivi i serifikovani su od strane DIN CERTCO sertifikacionog tela iz Berlina.
Ecowelt proizvodi su usklađeni sa Direktivom EU 2002/72/EC koja se odnosi na polimerne materijale i proizvode koji u svojoj primeni dolaze u direktan kontakt s namirnicama. 
Biorazgradive kese Ecowelt su idealne za pakovanje namirnica, posebno zamrznute hrane jer imaju dvostruko nižu propusnost kiseonika u odnosu na polietilen.

Upotrebom Ecowelt proizvoda u potpunosti se uklanja zagađivanje vode i zemlje i stoga predstavljaju odličnu alternativu konvencionalnoj plastici.

Ecowelt biorazgradive kese se mogu koristiti kao i standardne polietilenske kese za kupovinu ali se za razliku od njih mogu koristiti i kao kese za organski otpad zbog svojih biorazgradivih i kompostabilnih svojstava. Kada se odlože sa drugim organskim otpadom, mikroorganizmi "pojedu" kesu i njen sadržaj pretvaraju u vodu, ugljen dioksid i biomasu za samo nekoliko nedelja.

Proizvodi iz iste kategorije

    Ne postoje proizvodi iz iste kategorije.

Naš asortiman

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu

Placanje do 6 rata