SERVIS I DISTRIBUCIJA

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna.
Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Skladištenje i transport robe do krajnjeg korisnika obezbeđuje veliki broj dostavnih vozila.
U mogućnosti smo da u svakom datom trenutku odgovorimo na sve zahteve koji se odnose na distribuciju i servisiranje bankarske,blagajničke opreme kako u Beogradu tako i na bilo kojoj drugoj lokaciji u unutrašnjosti Srbije. 

Servisni Centar u svom sastavu ima prijemno odeljenje i radionice za popravku. 
Održavanje i servisiranje vrši visoko profesionalan kadar koji je stručno obučen što potvrđuju sertifikati i potvrde.U našem razvojnom timu se nalaze inženjeri elektrotehničke struke, kao i softverski stručnjaci.

Tehnička lica obučena su da na ispravan način otklone probleme i ugrađuju isključivo originalne rezervne delove što predstavlja najbolje i najsigurnije rešenje. 

Pitanja, predloge, zahteve i očekivanja u pogledu pružanja servisnih usluga možete nam poslati na E-mail: service@masterteam.rs


IZA NAS JE ISKUSTVO KOJE MOŽETE PROVERITI

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu

Placanje do 6 rata