SealSeals, S135 sigurnosna plomba

Višenamenska sigurnosna vezica (plomba) S135 napravljena je od polipropilena visokog kvaliteta. Uspešno se koristi za obezbeđivanje vreća za transport novca, sigurnosnih kaseta, rešetki, vrata, ormana, rezervoara ili tovarnog prostora kamiona, ....
Ponuđeni model sigurnosnih vezica je jedinstven na našem tržištu po svom kvalitetu izrade i nadasve  svojoj pouzdanosti.
Svaki komad poseduje bar kod tip 128, utisnut tako da ne može da se ukloni (izuzev fizički da se uništi) niti da izbledi, a bezbednost zabravljivanja odgovarajućeg kaiša zatvornice obezbeđuje metalni ravnomerno nazubljeni sigurnosni uložak. Tako zaliveni metalni uložak omogućava da se svaka zatvornica bez ikakvog napora ili pomoćnog alata zabravi, ali bez mogućnosti ponovnog otvaranja. 

-Poseduju atest izdat od IMS iz Beograda 
-Poseduju sertifikate ISO 9001:2000 i C-TPAT

Postoji mogućnost štampe imena firme, loga ili bar koda prema Vašem zahtevu.

Preuzmite PDF specifikaciju

Naš asortiman

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu

Placanje do 6 rata