Depozitni sefovi građana

Sefovi građana se izrađuju prema dimenziji prostorije u koju se smeštaju. Sastoje se od više vertikala, međusobno povezanih, sa različitim dimenzijama vratanaca. Kombinacija vratanaca na jednoj vertikali ugovara se prema potrebama klijenta. Zaključavenje se vrši po sistemu saključarstva, jedan ključ dobija klijent dok drugi ostaje u banci. Sistem zaključavanja se sastoji od centralne brave za operatera (banku) koja zabravljuje celu vertikalu, a svaka vratanca imaju poseban, jedinstven ključ za korisnika. Pored ključ brave postoje sistemi zaključavanja pomoću magnetnih ili elektronskih brava. Svaka vratanca su numerisana kao i pripadajući ključ. 

Telo vertikale izrađuje se od čeličnog lima debljine 1,5 mm plastificirana u boji po želji, a vratanca se izrađuju od aluminijuma debljine 8 mm koja se takođe mogu plastificirati u boji prema želji ili se može izvršiti eloksiranje (brušenje kako bi se dobio sjaj – boja inoksa). Vrata i ključevi se numerišu brojevima prema nalogu naručioca.

U svaki sef se smešta metalna kutija (kaseta) koja se izrađuje od čeličnog lima debljine 1 mm i ima dno obloženo čojom (plišanom podlogom). Metalna kutija se brendira sa logom banke.

Standardna širina svake vertikale iznosi 300 mm dok dubina iznosi 400 mm. Visina zavisi od dimenzije i kombinacije vratanaca svakog pojedinačnog sefa. Dimenzije svake pojedinačne vertikale mogu se dogovarati.

Spajanje vertikala se vrši tako što se eventualna selidba može obaviti bez otvaranja sefova.

Standardne visine vratanaca sefova su: 60, 100, 150, 300, 450 mm. Kombinaciju sefova po vertikali bira naručilac.

Proizvodi iz iste kategorije

    Ne postoje proizvodi iz iste kategorije.

Naš asortiman

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu

Placanje do 6 rata