Depozitna mašina BDM5

Kako na tržištu postoji sve veća potreba za visoko-tehnološkim proizvodima koji ubrzavaju proces transfera novca na račun klijenta, kao što su pametni sefovi i keš depozit mašine, u saradnji sa renomiranim svetskim proizvođačem Hitachi razvili smo mašinu za deponovanje novca prilagođenu potrebama domaćeg tržišta - BDM5.

BDM5 je mašina namenjena za deponovanje papirnog i kovanog novca izuzetnih performansi, namenjena za brzo i pouzdano deponovanje i transfer na račun klijenta u banci u realnom vremenu.
Zahvaljujući mogućnosti daljinskog praćenja popunjenosti sefa, omogućeno je ekonomično planiranje preuzimanja deponovanog novca.

S obzirom na brzinu i bezbednost obrade i deponovanja, kao i višestruke mogućnosti optimizacije tokova novca, mašina BDM5 je idealno rešenje za poslovnice i 24-časovne zone banaka, trgovinske lance, benzinske stanice, distributivne centre i sva druga mesta sa značajnim prilivima novca.
BDM5 je odlično rešenje za prijem pazara klijenata u poslovnicama banaka i samim tim rasterećenje šalterskih mesta za platni promet.

Softver za monitoring i upravljanje mašinama za deponovanje novca BDMS
BDMS je web aplikacija namenjena administraciji, upravljanju i monitoringu mašina za deponovanje novca BDM5. BDMS softver je koncipiran na način koji obezbeđuje prilagođavanje stvarnim potrebama klijenata i aktuelnom procesu poslovanja, tako da obezbeđuje upravljanje tokom gotovog novca na najefikasniji i najekonomičniji način.

Naziv Opis
Kapacitet hopera 500 novčanica
Kapacitet odeljka za depozit (escrow jedinica) 200 novčanica
Tip skladišnog prostora za novac Depozitna kaseta
Kapacitet skladišta novca 7000 novčanica
Brzina deponovanja 1000 novčanica/min
Displej 15 inch LCD colour Touch Screen
Kamera Fotografije deponenta/značajnih događaja
Skladištenje fotografija lokalno na mašini i daljinsko povlačenje fotografija po potrebi 
Interfejs LAN
Štampač izveštaja Termalni štampač izveštaja
Zaključavanje sefa Prema zahtevu klijenta
Ručno deponovanje papirnog i kovanog novca Pomoću koverte
Autonomija u radu UPS uređaj
Napajanje 110-127/200-240 V AC, 5/3A, 50/60 Hz
UPS

Proizvodi iz iste kategorije

    Ne postoje proizvodi iz iste kategorije.

Naš asortiman

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu

Placanje do 6 rata