Birosafe, dnevno noćni sefovi

DNT-Dnevno noćni sefovi (trezori)

Ovi sefovi se mogu koristiti za vreme ili nakon radnog vremena objekta. Namenjeni su za deponovanje novca u 24/7 režimu. Svaka kompanija koja prima depozite nakon radnog vremena ima potrebu za ovom vrstom sefova.
Finansijske institucije, kurirske službe, hoteli, tržni centri, taksi kompanije, ...mogu bezbedno sačuvati depozite u toku dana ili preko vikenda i praznika.
Ovaj sistem omogućava brzo i lako deponovanje. Kese se ubacuju u sef kroz mala depozitna vrata, koja se mogu postaviti kroz zid objekta (spoljni pristup ukoliko je potrebno da klijent prima depozite i van radnog vremena) ili zajedno sa sefom mogu stajati u samom objektu (u zavisnosti od depozitnog sistema koji Vam je potreban). Od depozitnih vrata, torbe upadaju u sef kroz transportni kanal.
Dnevno noćni sefovi mogu biti različitih dimenzija i različitih klasa sigurnosti. 
Na ovaj način, kese se bezbedno čuvaju u sefu i mogu se preuzeti samo od strane osobe koja je ovlašćena da otvori sef.

Opcije:
Različiti sistemi autorizacije klijenta (ključ brava, PIN, kartica, ...).
Merenja nivoa popunjenosti sefa.
Praćenje aktivnosti i transakcija klijenta.
Povezivanje na sistem banke pomoću LAN-a.

Proizvodi iz iste kategorije

    Ne postoje proizvodi iz iste kategorije.

Naš asortiman

Servis i distribucija

Master Team je kompanija koja brine o potrošačima i njihovim potrebama po završetku kupovine. Osim servisiranja uređaja, veoma važan aspekt brige o korisnicima je i tehnička podrška koja vam je uvek dostupna. Posedujemo visoko kvalitetne skladišne i transportne kapacitete.

Saznajte više o servisu

Placanje do 6 rata