O nama

Master Team d.o.o

Štedimo Vaše vreme. Čuvamo Vaše vrednosti.

Master Team je porodična firma koja se već skoro dve decenije uspešno bavi prodajom i servisom opreme za poslovanje gotovinom i sigurnosne opreme. Prateći globalne inovacije, a svesni potreba naših kupaca, uspeli smo da kroz godine izgradimo i održimo poziciju pouzdanog partnera koji uvek ide u korak sa vremenom.

Potvrda da idemo u pravom smeru je sve duža lista zadovoljnih klijenata koji nam poklanjaju svoje poverenje. Dokaz da predano radimo na unapređenju procesa, proizvoda i usluga su sertifikati ISO 9001:2015 za sistem menadžmenta kvaliteta, ISO 14001:2015 za sistem menadžmenta zaštite životne sredine i ISO 27001:2013 za sistem menadžmenta bezbednosti informacija.

Od osnivanja firme 2003. godine do danas naš asortiman čine proizvodi proverenog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača. Mi znamo da je kvalitetna postprodajna podrška važna koliko i kvalitetan proizvod i zbog toga konstantno ulažemo u naš servisni centar kroz primenu savremenih alata i stručno usavršavanje tehničkih lica.

Pažljivim planiranjem i dobrom organizacijom omogućili smo našim klijentima pravovremene intervencije na teritoriji cele Srbije.

Razvojno odeljenje servisnog centra neprestano radi na proširenju i unapređenju spektra usluga i proizvoda koji će doprineti dugoročnom zadovoljstvu korisnika naše opreme.